Structuur & detail. Schemaatjes & planninkjes. Ik ben fan! Word jij hier net zo blij van als ik? Dan heb jij vast mijn hulp niet nodig. Maar stel…het zou tóch wel prettig zijn als iemand jou komt helpen met jouw bruiloft, dan ben ik de juiste persoon! Krijg je de kriebels en schiet je ietsjepietsje in de stress van alleen al de gedachten aan wat er allemaal geregeld moet worden? Ik kom graag de brandjes blussen! Zowel voor weddingstyling als weddingplanning, ik ben er voor je.

bruidsboekt met tropische bloemen

Sinds 2015 organiseert Droomevent de meest mooie en toffe bruiloften! Bruiloften net iets mooier, unieker, eigentijdser (eigenwijzer ;)) en 'helemaal jou' maken is mijn allergrootste drijfveer. Mijn grootste passie is het creëren van de últieme bruiloft. Met de meest kleine details maken we jouw trouwdag uniek. Het draait allemaal om de details! Mijn stijl is het best te omschrijven als modern, eigentijds, ongedwongen, out-of-the-box en sfeervol. Zowel in de weddingstyling als in de weddingplanning, alles draait om jou en jouw wensen en ideeën voor de perfecte bruiloft. Met een creatieve benadering van mij.

“Everything I’ve never done, I want to do with you”

Styling

van jouw ultieme bruiloft

. . .

Een bruiloft zonder styling? Nee, dat kan eigenlijk niet! Een trouwlocatie geeft al een bepaalde sfeer mee en als we dan de op jullie wensen afgestemde aankleding toevoegen is het plaatje compleet. Samen maken we een mooi stylingplan voor jouw bruiloft en door mijn contacten met de leukste trouwleveranciers zorgen we dat het een trouwdag wordt om nooit te vergeten. Ik werk niet met vaste thema’s waardoor jullie bruiloft écht uniek en heel persoonlijk wordt. Van complete weddingstyling tot enkel bruiloftdesign, lees snel verder!

Planning

van een bruiloft zonder zorgen

. . .

Het liefst plan je zelf je bruiloft. Maar eigenlijk zou je best wel wat hulp  kunnen gebruiken bij de organisatie van de bruiloft. Stop maar met zoeken, ik kan jullie helpen! Ik denk graag met jullie mee over de juiste invulling van de trouwdag en het vinden van de tofste leveranciers. Ik denk graag buiten de kaders om zo jullie bruiloft nog persoonlijker te maken. En bedenk: niets is onmogelijk! Meer weten? Klik dan snel verder!