Styling

van jouw ultieme bruiloft

Misschien denk je “waarom heb ik styling nodig op mijn bruiloft? We hebben toch al een locatie?” Ja, dat ben ik deels met je eens. Maar hoe tof zou het zijn als het niet zomaar een locatie is met standaard aankleding, maar met júllie eigen bruiloftstyling? Dat mensen achteraf nog zeggen, de hele trouwdag, alle elementen waren op en top jullie? Over weddingstyling moet je goed nadenken.. Styling bepaalt voor een groot deel het gevoel en de sfeer van de bruiloft. Er niet over nadenken zou hetzelfde zijn als dat je zomaar lukraak een (trouw)jurk uit de kast trekt…en dat doe je uiteindelijk ook niet…toch? Ik vertel jullie graag wat ik jullie kan bieden voor de weddingstyling. Lees je mee?

bruidsboeket tropische bloemen
bruidstaart met tropische bloemen
papegaai en bruid

Styling op locatie

De trouwlocatie is het hélemaal, maar ja, er mist iets, het is nog niet JULLIE. Er moet nog wel het één en ander gebeuren om het helemaal zo te maken dat het jullie past als een jas. En misschien nog belangrijker, je wilt wel dat jullie gasten op welke trouwlocatie ze ook aankomen en zijn, gelijk zien dat het júllie bruiloft is. Ik help graag daarbij! Van de gehele dag tot enkel bruiloftstyling van een bepaald onderdeel, jullie zijn bij mij aan het juiste adres. Ik werk niet met vaste thema’s. Dat betekent dat elke bruiloftstyling uniek is en helemaal afgestemd op de wensen van het bruidspaar. Het wordt dus écht jullie weddingstyling. Samen bepalen we hoe de aankleding van bruiloft eruit gaat zien. Styling op locatie is altijd maatwerk en ik maak dus graag een offerte voor jullie. Om een klein idee te geven, Styling op locatie heeft een vanaf-prijs van € 595 inclusief BTW. Bruiloftdesign is altijd een onderdeel van Styling op locatie.

Bruiloftdesign

Eigenlijk is alles voor jullie bruiloft al in kannen en kruiken, maar jullie willen graag jullie trouwdag nog iets extra’s meegeven. Ik help graag om jullie wensen en ideeën concreet te maken en vorm te geven. Boek bij mij een Bruiloftdesign! Hoe gaat dat in zijn werk? Via de e-mail krijgen jullie een lijst met vragen over jullie bruiloft. Met jullie antwoorden kan ik aan de slag! Tijdens ons Skype-gesprek kom ik met een aantal ideeën voor de styling op jullie bruiloft. Ook krijgen jullie van mij een op jullie afgestemd Weddingstylingmoodboard. Na ons gesprek krijgen jullie een samenvatting in de vorm van een digitaal boekje, zodat jullie zelf hiermee aan de slag kunnen: het Weddingstylingconcept. Is dit wat jullie zoeken? Boek dan snel een Bruiloftdesign! Bruiloftdesign heeft een vaste prijs en kost € 199 inclusief BTW.