Over mij

weddingstylist

Wie ik ben? Ik ben dus Marita, niet geboren wél getogen in de mooiste stad van het land: Utrecht! Leeftijd is maar een getal, dus ik ben 30 jaar en nog wat jaartjes. Inmiddels ben ik alweer 6 jaar (say what?) getrouwd met de Allerleukste…ja echt dames, hij is al vergeven, sorry! En sinds februari 2018 heb ik er een nieuwe naam bijgekregen: mama! Mama van een allerliefst jongetje. Daarnaast ben ik ook nog een trotse bediende van Toby (onze kat). Zover mijn huisje-boompje-beestje-verhaal.

Als ik een korte opsomming zou moeten geven over mezelf dan zou ik zeggen “vrolijk, enthousiast, soms zo gek als een deur, maar ook serieus en af en toe een tikkeltje chaotisch”. Ik kan erg genieten van beentjes-op-de-bank-en-serie-aan…al is dat er sinds februari een stuk minder van gekomen (snap er ook niets van) Drop en Gin&Tonics…I love it! Heerlijk! Van drop wel de zoete variant en Gin&Tonics…ach daar lust ik zowat alles van. Oh en ik vergeet bijna ijs… ijs is altijd goed!

Ik beschik over een fotografisch geheugen, zo handig in mijn werk!! Ik ben ook erg van de details, ook iets wat niet verkeerd is! Ik doe graag inspiratie op in de allertofste winkels (wel zonder de Allerleukste en Allerliefste, die hebben het namelijk niet zo op dat u-ren rondstruinen). In mijn werk denk ik graag buiten de hokjes, dus zo wordt elke bruiloft uniek en helemaal jou!

Oh en dat vergeet ik bijna! Er zijn twee motto’s heel belangrijk in mijn leven: “Love the life you live” & “Explore, Dream, Discover”

Nu ken je mij een beetje beter! Keertje kennismaken? Ik drink graag een kop koffie met je (ja, daar hou ik ook van)!

Nieuwsgierig geworden naar meer?
Neem vrijblijvend contact op met Droomevent!

Trouwchicks

Af en toe gebeurt het dat je mensen tegenkomt waarmee je een gezamenlijke droom hebt. Het leek Liset, Nikki en mijzelf nog leuker om onze krachten te gaan bundelen! En zo zijn de Trouwchicks geboren. Met z’n drietjes kunnen we jullie een totaalarrangement voor jullie bruiloft aanbieden! Ben je op zoek naar én een weddingplanner, én een ceremoniemeester én een weddingstylist? En lijkt het je fijn als dat allemaal van onder één dak gebeurt? Neem dan eens een kijkje op onze website.

weddingstyliste Trouwchicks
weddingplanner stylist
weddingplanner trouwchicks
Credits fotografie: RiCon Fotografie • Dario Endara Photography